October 25, 2014

SELAMAT TAHUN BARU HIJRIAH 1436H

Selamat menyambut tahun baru hijriah 1436H kepada semua umat islam seluruh dunia
Teruskan melangkah menuju Maha Pencipta




24.10.14
Aku masih menghirup udara di bumi Sydney
Mengira kuntuman bunga pohon Jacaranda
Sambil mendongak langit biru
Menghitung hari untuk menamatkan pengajian Sarjanaku di sni

Moga perjalanan ini dipermudahkan
Terasa makin sukar di saat penamat
Kuatkan keyakinan, jika bunga pun kan kembang bila tiba masa...
Kau jua pasti berjaya jika ditentukan ^_




pss: Saja amek mood untuk kembali bersemangat..dah final sem ni makin mencabar...yeahhh!fighting




5 comments:

  1. fighting ! impossible is nothing (Y)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Saya Mustaqim, Junior UPSI Cikgu :) .. Saya berminat nak further studies kat sane.. tapi saya tak tau mcm mana nak mula, saya ada baca penulisan cikgu pasal cara nak further studies kat overseas.. cumanya saya kurang paham dan kurang yakin mcm mana nak mula.. jadi kalau boleh.. kalau cikgu berkelapangan.. email saya di mustaqim1609@yahoo.com untuk beri tnjuk ajar dan cara nak further kat sana.. terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  3. asssalamualaikum.. salam singgah dan follow ur blog... Ohhh dlu UPSIAN jugak ek... salam kenal bro.. rupa2nya sambung master d Aussie ke ? perghhh terbaik la... moga2 cepat2 siap pengajianmu bro... Buat pasal apa? dalam pendidikan jugak ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..aah UPSIAN..Terima kasih sudi singgah...Master ambil content bukan EDU..Allhamdulillah da berjaya tamat pengajian di sini...

      Delete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~