June 15, 2014

The smell of nature at Kiama beach!

Assalamualaikum..apa khabar semua?
Kali ni biarlah gambar yang berbicara dengan sedikit penerangan di bawah..haha...Tapi perjalanan 3 jam ke kiama sangat berbaloi kerana disajikan dengan permandangan yang indah..berbumbungkan langit biru dihiasi corak awan, berlantaikan sehamparan laut yang berlagu menghempas pepasir..berlatarbelakang bukit bukau saujana mata memandang.. Cukup untuk buatkan aku terpesona seketika..Indah alam ciptaan ALLAH...Terima kasih dekat Pak cik Driver aka Mizi, bakal Doktor  dalam Neurosains sebab bawa kitorang  ke sini.








bersama kembar ammar dan ammir dan ammar (nama dekat sama)..haha

cuaca sejuk tak menghalang untuk pose terbaik..




air tangan dapur cik noni..(popular la kat sydney ni)..hahahha

Biarpun ombak yang mengempas batu!

pokok tetap berdiri teguh


carik mana pelangi......




pss: Lihat alam dari sisi berbeza pasti membuat jiwa merasa nyaman!

2 comments:

  1. Whoaa. Cantiknya pemandangan dkt sna.. Moga suatu hari nnti dpt pegi jgk. :)

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~