April 4, 2014

Permulaan autumm

Rupanya da sebulan aku berada di Australia ni..Kehidupan makin stabil sebab da mula biasakan diri dengan persekitaran baru....Cuma bahasa Aussie ni perlu difahamkan betul-betul..haha..kalau dorang ckp laju tambah slang Aussie mmg susah nk tangkap jugak...Okeh...Masa mula-mula sampai musim panas..sekarang da mula musim luruh...Sempat snap beberapa gambar sekitar laluan ntuk pergi kelas..Cuaca kat sini tidak terlampau sejuk...musim winter tak tau macamana..Tapi musim luruh ni setakat 16-17 celcius jerla..tu pun da rasa kesejukkan dia..Tapi tidak sesejuk negara 4 musim yang lain..sedang-sedang je..





Hari-hari nak ke kelas aku akan melalui jalan ni...Disajikan dengan pepohon yang mula kehilangan daun...
Ni pula permandangan dari kelas tingkat 4..Bila ngantuk jer terus tengok luar tingkap..segar balik!


Okeh..sebelum masuk lab, kita alas perut dulu..haha...

PSS: asal sekrang ni asyik nak mengunyah jer..hadoii..


1 comment:

  1. loq ni kuat mkan cangat sekarang..nnty da gebu2 cane baby nk plok loq puas2

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~