March 19, 2014

Travelog sydney 4: Pancake on The Rock

 Hi semua,
Harap semua dalam keadaan sihat dan ceria..
Baru 2 minggu lepas pergi makan pancake on the rock...memang sedap dan berbaloi dengan harga...walaupun bukanlah peminat pancake, tapi Afiq ajak teman dia makan pancake ..alang-alang da teman hentam jer sekali...Jom kita makan pancake kat the rock!

rambang mata pilih menu..semua nampak sedap kebaboom ja!


ni afiq order..tak ingat nama apa...Tapi tepung pancake dia sangat sedap...rasa butter milk yg pekat plus pisang empuk ngn aiskrim coklat yg mencair...
Ni pula chocolate jewellery..Aku ni mmg hantu coklat..yg ni daripada tepung sampailah aiksrim sumer coklat..Sos tu pun coklat...tapi susah jugak nak habiskan..bila da makan separuh jalan tu da kenyang..sebab pancake dia besar...so, sapa yg takat nak rasa jer tu boleh order satu n share2 jer..yg ni harga dia  11.95 AUD...please jangan convert duit mesia..hahah


 lepas makan tu kitorang saja jalan2 naik jambatan darling harbour ...Jadi ni adalah gambar daripada permandangan dari atas..
tengok jambatan tu atas kepala ja kann


okeh..masa untuk balik 

pss: saper yg pergi sydney jangan lupa try pancake ni...

4 comments:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~