November 2, 2012

Permulaan Thesis!

Owkeyyy..kisah praktikum da tamat..sekarang aku masuk fasa menyiapkan thesis for degree...memandangkan semester depan dah last sem aku kt UPSI..jadi thesis ni adalah salah satu syarat graduate yang perlu disiapkan!

Allhamdulilah bersyukur dapat penyelia yang best..Dr Azlina..thnkss banyak bagi tunjuk ajar...Memandangkan ada masa ni..hope dapat buat yang terbaik...!!!yezzzzzzzzzzz...all outttttt...


moga dipermudahkan segala urursan untuk capai cita-cita graduate dengan first class degree..insyaALLAH (^_^)

4 comments:

  1. wah tahniah atas kejayaan awak :)
    itu sesuatu yang perlu disyukuri dan dibanggakan.

    Semoga kejayaan awak berterusan loqman.

    Have a nice day!
    Dyla Qistina
    Jemputlah melawat blog kalau sudi :)
    husnaadilah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. eh..samalah...eca ingt hakim da buat thesis masa praktikal..sebabnya graduan pendidikan Uni Malaysia Sabah,buat thesis semasa tempoh praktikal....mcm eca x,da lepas praktikal buat thesis....xsama juga rupanya sesama IPTA ne ye.hehehe..

    da dapat tajuk belum..tajuk eca mudah je...effectiveness of using games in teaching language for slow learner...kena buat dlm BI.huhuhu.

    ReplyDelete
  3. moga tercapai impian. Amin... :)

    ReplyDelete
  4. selamat berjaya..
    usaha tangga kejayaan..jangan risau, pengalaman dan pengetahuan buat thesis tu sgt bermakna..akan ingat smpai bila-bila..

    all da best!
    ^_^

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~