February 9, 2012

Allhamdulillah...

Segala syukur dan puji...result semester 5 dah keluar..dan masih diberi peluang merasa dekan..walaupun jatuh dari sem lepas tapi takdelaa teruk sangat..aku masih ada 3 sem lagi untuk kejar first class degree..sekarang ni mmg zon bahaya la..bila-bila masa bleh turun pngk tu..adoi...TERUSKAN USAHA!!

kepada kawan2 yang semkin gempak result tu tahniah ..semoga teruskan perjuangan..ya..perjuangan tanpa henti..dan allhamdulillah sebab masuk tahun 2012 ni ada berita gembira..

Penutup 2011 adik aku yang belajar kat MRSM BALIK PULAU dapat 8A..harap nanti SPM dapat la skor straight A plak ye zikri.!!

Then masuk 2012 abg aku konvo MSU...cepat2 la keja bleh pau duit nanti..hahhahaha

dan latest..adik aku yang perempuan tu dapat IPTA!akhirnya setelah panggilan pertama upu tak dapat dan hampir setahun tunggu dapat juga tawaran IPTA..dapat uni ..ok rahsia..hehehhe..tunggu dia masuk dulu nanti aku wat entry khas kat uni plak...

Skunk tinggal adik aku 2 orang ag..tahun ni sorang SPM sorang PMR..risau gak budak dua orang ni suka memain..hahhaha..harap2 sukses gak..kalau tak tadahla telinga mama aku bebel nanti..rasakan!

Yang happy da..yang sedih...nenek kat melaka tengah sakit..doakan dia cepat sembuh ya...tetiba rindu dan teringat plak kat mek kat kelantan..nenek kat kelantan tu..hu3..masa kecik2 ikut je dia g mana-mana..lama gak la tak jumpa..takut tak sempat jumpa plak...semoga dia sihat...



gambar family..ada 3 orang missing..

hahha..sempat curik gambar adik aku..yg kat tengah tu..

gamba ngn nenek melaka masa tengah sihat..2 hari pastu dia masuk hospital...emm..

gamba ngn nenek kelantan..mek aku..3 tahun lepas..hu3..bila lg dapat jmpa..

gamba si bongsu yg bajet..tahun ni dia amek pmr..
ok..12 haribulan ni daftar..semoga sukses kat U plak..

dann..aku pulak..kisah baru akan bermula sempena melangkah semester 6..ayoiii nak praktikal dah nanti...camnalah perasaan bila dipanggil 'cikgu'..layakkah..insyaALLAH=)




"sebenarnya dalam hidup ni..Bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah..so pilihan di tangan kita..."





7 comments:

  1. semua good looking -___-" pandai lagi. Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  2. wah, seronoknya dapat family yang pandai-pandai ni..
    nwy, congratulation for your result..
    (sempat datang singgah blog ni) :)

    ReplyDelete
  3. UPSI sem 6 praktikal eh? errr upsi ke?

    ReplyDelete
  4. dee dah nk praktikal buln 6 sem 7..he3

    ReplyDelete
  5. wah.tahniah dapat deanlist.kat UPM dean 3.75,kena wat betul2 barulah merasa deanlist..hehe

    tapi rasanya dah terbiasa panggil cikgu akim kat blog ni..haha cuma dipangil budak kecik2 lagi kot tak biasa :D

    ReplyDelete
  6. wohahhaha..takpe2..cikgu akim pun ok..hahha..amek bau dulu..hehehe

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~