January 21, 2012

sakiitttttttt gigiiiiiiiiiii

ARGhhhhhhhhhhhhhh...dah 2 hari tak dapat tidor..gg  sakiiittttttt..bayangkan ada jarum halus dok cucuk-cucuk gg masa tengah tidur...cucuk-cucuk celah2 gg..cucuk-cucuk gusi..arghhh kesakitan...aish dah tau sakit pergila klinik ke makn ubat ke kan! makan ubat sementara ja..tapi kalau part g klinik malas...gerenti kena cabut ni...sebab gg yang sakit ni baru tampal 4 bulan...malangnya after 4 bulan rasa sakit plak..adeh!

please sapa-sapa yang ada pengalaman tempat gg yang kena tampal tiba-tiba sakit balik..apa korang wat ek??takkan nak g klinik kena tampal ag..mesti kena cabut balik tampalan lama pastu kena tampal yang baru kan..adeh tak sanggup nganga mulut lama-lama..mmg longgar arr graham camni..har2..pastu tetiba Dr cakap kena cabut ke..aiseh muda ag ni..banyak ag makanan liat2 perlu dikunyah..sob3...adeh..sambil taip sambil kena cucuk...main cucuk2 kat gg plak..!!!!

seksa ooo......... 

2 comments:

  1. Salam,

    Cubalah OaSiS VCO untuk hilangkan kesakitan gigi dan insyaAllah gigi saudara tak perlu dicabut.

    layari, www.timeless2u.com

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~