September 24, 2011

Nantikan perbarisan kami~

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU!
Wokey..semalam cikgu akim pergi Fakulti..tau2 dah kena wakil fakulti untuk perbarisan kemerdekaan peringkat UPSI..berlangsung 27/9 ni..hehhe..Gigih sangat berlatih kawad(yg lama dah ditinggalkan)..kelakar plak..yang penting semua pensyarah dan tutor pun join skali k!Mula-mula agak seganla sebab berlatih dengan pensyarah sendiri..tapi nasib bek semua sporting~

Malam semalam pergi la fakulti untuk siapkan banner perarakan semua..kalau ada rezeki dapatlah banner terbaek..(tak mustahil kot..hahha)...

tadaa..........nampak kan bunga raya tuh!
Fokusssss.....(walaupun tangan menggigil~)
Yang ni plak geng2..staf...

Ok...nantikan je gambar perbarisan nanti..tak boleh bayang macamana nak kawad pakai baju Kitchen~
Hidup FPTV UPSI!!



1 comment:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~