September 25, 2011

Berjalan sekitar Proton City~

Apa khabar rakan-rakan blogger?
Masing-masing dalam mood cuti nampaknya..masa ni la nak bersama keluarga kan...hujung minggu ni cikgu akim tak pergi mana-mana pown..masih bz dengan jadual program sahaja..maklumlah semester baru bermula~Banyak yg perlu diperincikan...

Tapi sempat jugalah mengambil angin di sekitar proton city..tempat yang berdekatan dgn kolej cikgu akim..senang la nak pergi kan...kepada sesiapa yang tidak pernah sampai di proton city anda boleh la type di bahagian pencarian google..hheheheh...sempatla snap beberapa gambar~
~berlatabelakangkan tasik proton city!nice view~

~jambatan ala-ala tembok besar cina~

kredit to haris sebab amekkan gambar...tempat ni sebenarnya best untuk jogging..tapi malas plak nak jogging lau sampai sini..hahahha



8 comments:

  1. erm, malas jogging nanti perut naik..hehe

    ReplyDelete
  2. erm, malas jogging nanti perut naik..hehe

    ReplyDelete
  3. wah, jalan xajak..
    hehhhe
    best kan kat sana?!

    ReplyDelete
  4. wah, jalan xajak..
    hehhhe
    best kan kat sana?!

    ReplyDelete
  5. @Zetchi Henry bestt gak..hehhe..ztchi kan nak exam da...

    ReplyDelete
  6. gmbar2 dlm blog ni semua tuan punye blog posing cmm model.. ada pngalaman ka? hehe

    ReplyDelete
  7. erk.. apasal muka ko smakin tembam eh? dulu, kurus je.. ni dah gemuk kot.. haha..

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~