July 4, 2011

Yehaaaaaaaaa!!Dapat cek nuffnang pertama~

Allhamdulillah~
Blink2...macam tak percaya pon ada..yela sejak buat blog ni first time dapat duit kan..memandangkan ni first time dapat duit nuffnang so cikgu akim terfikir ntuk buat contest la plak..adeh..tapi tak tau nak wat kontest apa..takpe2..kalau sapa-sapa ada idea amat dialu-alukan...

Ok bercerita tentang nuffnang tu..sebenarnya tak perasaan pon dah melebihi jumlah minimun un tuk dikeluarkan..so bila cek ja terus mata berkaca-kaca..hak3..bukan sennag tau nak kumpul banyak tu..tak percaya pon ada..apa??nak tahu jumlah..heheh..biarlah rahsia..nanti korang gelakkan plak kan..taula korang punya lagi banyak..kan3...hehhe

Terima kasih kepada pihak nuffnang dan kepada pengunjung setia blog Catatan Loqman Hakim...weeeeeeeee...korang terbaekkk!!!

1..2..3..sengihhhhhh tak nampak gg~

7 comments:

  1. bholeh lh blnje ayie dekat upsi ntykan..hehehe

    ReplyDelete
  2. abg.. tahniah yek... blog abg pon msk kt majalah remaje gak... follow blog bru nieza k... http://stopdreamingstrataction.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. bestnya!
    bilalah nak dapat cek dari nuffnang haha

    ReplyDelete
  4. tahhiah.. proton inspira kene tembak @ http://tauhusumbat.com/index.php/2011/07/proton-inspira-kene-tembak-video/

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~