April 24, 2011

REVIEW| KALAULAH SAYA ADA BLOG~

BILA JARI JEMARI BERSUARA~
Shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...Kalaulah saya Ada Blog...apa akan jadi agak-agak kalau kita ada blog??nak hias cantik-cantik??nak letak banyak2 gambar kartoon??nak bekarya??nak coretkan kisah peribadi??nak buat duit?nak bergosip??nak buat bannER camni?

fuhhhhhhhhhhhh..semuanya bergantung pada niat kita kan..eh2..apa yang aku merepek tetiba ni..ok2..Dah agak lama rasanya tak buat review blog..sekarang ni ada masa sebelum habiskan 2 paper final ag..ok blog yang nak direview kali ni adalah..jeng2...jeng2...tengok la banner  kat atas tu...so sweetttttttt...

First time bukak blog ni..hati dah tertarik pada semangat Tuan empunya blog bekarya melalui blog..setiap entry adalah mengikut episod..so kalau terlepas episod satu anda akan rugi..apa kata baca semua episod!!!jom2 kita baca sama-sama..Tuan blog ni juga merupakan bakal guru..Katanya guru perlu lebih kreatif..setuju2!..apa??nak baca blog dia???



3 comments:

  1. Wah wah wah~~promosi nampak~terima kasih,ni yang akak sayang ni.haha..nanti akak upah lukisan^^thanks again lokman^^

    ReplyDelete
  2. jap lg singgah blog mereka..macam best shja.. hehe lagipon ad mase sikit nie befire exam selasa nie..lalal

    ReplyDelete
  3. @Afza Afreeda lalallala..hahahhaha..blog yang best!!keep it~

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~