April 8, 2011

Memori Malam Anugerah Kolej-Kolej Kediaman UPSI~

BILA JARI JEMARI BERSUARA~
untuk mengelakkan gambar-gambar jadi pekasam..maka harini nak publish dengan rasminya..hehe..Kalau perasan entry sebelum ni ada cerita pasal aku dah nak letak jawatan sebagai exco kebajikan kolej..jadi Pihak HEP telah anjurkan dinner untuk menghargai sumbangan kami..Masa tengah taip entry ni..hujan renyai-renyai..lantas menggamit memori bersama organisasi yang sungguh rapat bagaikan sebuah keluarga..namun apakan daya..ada abg2 dan kakak yang bakal praktikum sem depan...semoga semuanya dipermudahkan..
Moh le kite tengok gambar ;

Hotel D Palma..Tema warna hijau sopan2 je..hehehhe..
Saat kita sama-sama bersuka ria~


saat kita sama-sama menghitung hari~

iklan sebentar...tak sangka jumpa Ayie~



saat kita makan bersama-auch!banyak giler..t_T

saat kenangan bagaikan bunga2...
dan bunga-bunga terus mekar~
Keluarga JMK KAB SESI 2010/2011 TERBAIKK!!
SAHABAT ITU INDAH~




9 comments:

  1. aritu kitorang g upsi. yang srn tu.. hehe.. yang nari tu saya penah jumpe. ^^

    ReplyDelete
  2. sahabat itu mmg indah .. suka gambar berdua itu.. sangat padan =)

    ReplyDelete
  3. pon pon..hencem hencem.. smart bergaya..hoho.. pon pon..

    ReplyDelete
  4. best2...
    jom g pre graduation dinner Bacc uitm lak kat blog shark..

    hehehe~

    ReplyDelete
  5. thnkx abg loq..hehe xsangka ad juga gmbo ayie disitu..,malunya..hehe macam apa shja time tu..wakak dh lh xpakai spec..hehe pelik jer muka.. pershbtn mmg indah...

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~