March 25, 2011

TRIP ANIMAL PHYSIOLOGY~MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH~

BILA JARI JEMARI BERSUARA~
Sebagai seorang pelajar Universiti..tipulah kalau cakap tak pernah ada field trip..ataupun bahasa yang mudahnya lawatan ilmu...Ha..sem ni saja cikgu akim amek 7 subjek..dan 4 daripadanya ada field trip..mestilah best kalau g field trip..selain buat assignment boleh cuci-cuci mata dan enjoy ngn kawan2 jap kan..Minggu ni baru balik dari field trip g zoo melaka..jauh pergi dari Tanjung Malim ke Zoo melaka..sebab nak tengok animal behaviour dan cari beberapa ciri peting haiwan berkaitan subjek yang kami belajar semester ni iaitu Animal Physiology~
Jom kita masuk zoo..ngehehhe
bersama cik Enggang...manalah nak sama ngan pipit ni..keh3..
wahhh...buaya tu sangat gmok..kuat makan kot!
sttttt..AWAS binatang mengeluarkan bau~tutup hdung cepat2..
bersama incik belang yg baru nak mengawan....

Habis cerita pasal zoo..pastu atas ihsan Dr kami diberi peluang jalan2 kat bandar melaka~(kesian tengok budak2 yg tak pernah dtng melaka kan..bagilah pluang..)
berlatar belakangkan kota A'FAMOSA..kredit to uda aka jurugamba~
sapa nak tumpang ketapi..jom2..


aishh...habis dah jalan2..jom balik UPSI=)



5 comments:

  1. Last 2 melaka bulan dis lalu.tue pun sekian lama setelah hampir 15tahun x ke melaka.Byk perubahan dh melaka skrg nie.

    Entri Terkini

    1) 25 MARCH 2004

    2) NANGES

    3) PERLU KER?

    4) MINGGUAN WANITA

    5) RAJIN PLAK HARI NIE

    6) KANTOI

    7) HAMBEK KO

    ReplyDelete
  2. owh..yup bnyak berubah..melaka maju 2010~

    ReplyDelete
  3. gambar cun!! wiii..

    ada buat contest kat belog...tgk kat sidebar..wiii.. klo suka join la..rse ur gmbr mcm ada can la! haha

    ReplyDelete
  4. laam tak gi melaka huwaa....dulu duk muar selalu gi a famosa lah,bdr hilirlah...sekarang kalau kite gi mesti sesat huhu..jom cikgu support earth hour 8.30 mlm ni,

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/03/jom-pakat-ramai2-jayakan-earth-hour.html

    ReplyDelete
  5. ala... bestnye... kalau Yana gi melaka mesti gi umah mak cik je.. jalan2 terasa macam jauh je perjalanan.. huhu...

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~