March 13, 2011

Selamat Berhujung minggu~

Apa khabar rakan2 blogger??harap semuanya sihat dan takde kecederaan jari yg sirius...Owh ya..hari ahad ni nak buat apa??ada yang tengah masak ke sekarang..wah seronoknya dapat makan makanan dirumah kan...lama dah cikgu Akim tak balik..dan lama juga tak rasa masakan di kampung..sob2..mood sedih....Kat kolej sekarang ni banyak sangat program dan assignment yang kena siapkan..maklumlah sekarang ni dah minggu ke-10 kuliah..masih berbaki 4 minggu lagi sebelum final exam..markah pulak pensyarah nak keep in minggu ke-12..jadi semua kerja yang berlambak kena siapkan!wuaaa....kurus la camni....hehehhehe

Hari ni cikgu akim terlibat ngn program HOME SWEET HOME...macam2 ada..hari aduan..fear factor..explorace..rumah tercantik..bla3....mula2 nak masuk rumah tercantik..tapi bila tengok cam tak layak ja..hak3..terus bg pluang kat orang lain..nanti takpasal2 bolot semua hadiah plak...Walau apa pun yg anda lakukan sekarang..semoga hari ni dapat rehat secukupnya..sebelum teruskan perjalanan hari esok...=)

Ku mencari pelangi dalam gelap..=)

3 comments:

  1. selamat beraktiviti..imanshah dah kat kg..cuti maa

    ReplyDelete
  2. A visit from www.taknakgemuk.com...=D

    dzfikri@gmail.com
    FB,Blogger

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~