March 13, 2011

GEMPAR! MAWI AF BERGAMBAR DENGAN????

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Tanjung malim,berita tergempar apabila artis lelaki popular tanah air Mawi World buat show di Kolej Kediaman UPSI...muahahha...pada masa tersebut ada seorang mahasiswa Upsi berbaju batik hensem berada di belakang kerusi artis...Bila mawi sampai ja sumer macam excited..tapi mahasiswa tersebut buat biasa jerk..sebab last2 artis tu dok depan dia jugak kannn... nak dijadikan cerita..sebelah mawi tu kosong..jadi dengan muka tak malu n selambernya mahaiswa tersebut bangun dan duduk sebelah mawi..hahah(gelak jahat)..ramai kot yang jelous....ehem2...jom kita tengok sapa mahasiswa tu...jeng2....jeng2...

eh3..cam Cikgu Akim la.....betul ke..blink3...
pss:(tengok kat blakang excited kan muka dorang...hahah)...
-
-
Oleh sebab tak nak menghampakan peminat cikgu Akim terima juga tawaran bergambar kali kedua ngn mawi..

Aishh ni boleh jadi pelakon tambahan filem Magika 2 ni..ngehehehheh...


12 comments:

  1. amboiii seronoknyeee abg akim kan ? msti tgh excited nk gmbar ngn mawi tu hihi xD

    ReplyDelete
  2. a ah...muka yg belakng jer excited..yg tepi mawi tak nmpk pun excited..hiiii

    ReplyDelete
  3. Assalam

    Amboi.... seronoknya jumpa Mawi..beronok2 ler reramai tu masuk gambor..

    ReplyDelete
  4. yang belakang pun sibuk nak interframe tu..:p

    ReplyDelete
  5. hm, sye x le minat sgt mawi tp oklah tu....

    ReplyDelete
  6. wah mawi pun gembira begambo ngn cikgu akim.hehehe :-)

    ReplyDelete
  7. Cikgu Akim, kalo nak masok, leh anta request email kat sini..

    ju.munira.@karangkraf.com.my

    Die nie yg menguruskan blog2 utk tiap keluaran REMAJA..

    Good Luck..

    ReplyDelete
  8. hahahha ingat bergambar ngan sape tdi..haha

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~