March 7, 2011

KATAK BANGUN DARI PENGSAN~

BILA JARI JEMARI BERSUARA~
Fuh..baru balik daripada lab animal physiology...last lab untuk sem ni..yahoooo..tapi sayangnya nak tinggal lab..best sangat...Tadi mmg sangt riuh satu lab..sebabb setiap group kena tengok effect solution ke atas katak..mula2 kena pengsankan katak tu..pastu terlangkupkan atas bekas dia..then titis beberapa solution...masa khusyuk2 titis tu..

arggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...terkezut cikgu Akim..dengar budak2 group sebelah menjerit...katak dorang bangun balik..pengsan sekejap ja...owh..terpaksa tunjuk gentleman..pergi tolong tangkap katak n pengsankan balik..ngheheheheh...memang kelakar giler arr...lepas tu riuh la satu lab sebab banyak pulak katak yang bangun..cam tak berkesan plak kloroform tu..adeh...

Tapi keseluruhannya ada gak beberapa group yang berjaya pengsankan katak tu...selamat tinggal lab animal physio...=)


Lab animal physio best!!


17 comments:

  1. @IMANSHAH ngehehheheh..tuan kacak datang..hak3..

    ReplyDelete
  2. haha ingat pic bawah tu putera katak;)

    ReplyDelete
  3. katak mengawan mcm mana ek..=)

    ReplyDelete
  4. kenapa mesti katak??? geli..geli..geli..

    ReplyDelete
  5. hikhik, tikus putih pun sye pnh bedah...kesian tp demi ilmu...

    ReplyDelete
  6. wahh rugi tak amek bio masa sekolah duluuu . teringin gak nak bedah katakkk

    ReplyDelete
  7. Katak cute?????? eeeeeeeeeeee...............geli giler............

    ReplyDelete
  8. comel katak tu...dulu tikus letak kloroform, cepat je effect dia...apsal katak nih kebal pulak??

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~