March 16, 2011

BLOGGER LUCAH MENGGANAZZZ!

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Selamat pagi rakan2 blogger..bukak blog tadi terkezut tengok Follower ke 1306...ada dua biji "kelapa" kat follower blog ni!!Gerammm..panazzzzzzz ja hati...mendidih2....takde tempat lain ke nak jadi Follower..apa ingat blog ni ruang nak promosi 'kelapa busuk" tu ke...Tolong...saya ingatkan sekali lagi Blog Catatan Loqman Hakim tak sudi pon berkawan dengan blogger lucah macam follower 1306..so sila menghilangkan diri sekarang jugak..titik!!

unique ke mahal ke..TAK NAK!!

pss:ADA sapa2 tahu camna nak remove follower..hu3..tak reti la...pleasee...

19 comments:

  1. Cuba buat yg ni...


    Pegi dashboard..klik kat 'follower', pastu klik kat image follower yg tak betul tu..klik 'block this user'


    http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=104225


    Tgk jadi ke idak..try la ye..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. huhu...simpati kat ko...memg mengelapa dia kat sini. menggelikan! sabar ek...


    March 16, 2011 4:10 AM

    ReplyDelete
  4. morning..
    bloger mcm ni pun ade ker luq..
    iisshhh ngeri jer..

    ReplyDelete
  5. ops! ayoyoyo.. Tak sihat sungguh follower itu..

    ReplyDelete
  6. ops! ayoyoyo.. Tak sihat sungguh follower itu..

    ReplyDelete
  7. buat entry khas for 'that follower' tuh...


    tajuk camnih :


    "PLEASE DO NOT FOLLOW ME"

    ayat² kata bawah tu :

    "U'RE DISGUSTING TO BE MY FOLLOWER"


    muahahah...okie tak?? :)

    ReplyDelete
  8. eiuuuww.. cepat2 cari jalan remove dia..

    ReplyDelete
  9. ekekke..rejeki ni..sekali tgk je cukup..hapekejadahnye die taruk gambor cenggitu ek..

    ReplyDelete
  10. boleh dah ke buang dia???hahaha...camtu pon ada ke??haish

    ReplyDelete
  11. eewwwwwwww kuang hajo pnye org . pfffttt .

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~