February 28, 2011

PESTA ILMU KAB~

BILA JARI JEMARI BERSUARA~
oH..BLOG..4 hari tak hupdate..dush2..kesalahan bahasa...Sepanjang 4 hari ni cikgu Akim jadi sekretariat protokol dan perhubungan luar Pesta Ilmu kolej Aminuddin Baki UPSI...macam2 yng berlaku sepanjang 4 hari ni..pelbagai pertandingan dan aktiviti dijalankan...Hanya Allah je tahu betapa penatnya 4 hari tersebut..tapi bila dah berakhir rasa rindu pulak...sebab macam2 manusia kita akan jumpa bila melibatkan program sebegini...ada yang emosional..yg cool..kelam kabut..ada yg tak kisah...ada yg bnyk ragam..ada yg gedik2...adeh..macam-macamla...

Memandangkan sekarang ni dah saat2 yang genting..jadi tak banyak masa untuk berceloteh dalam blog...esok ada midterm.. mesti fokus yg utama dulu kan2..haa..setuju pun.... kawan2 semua..walaupun cikgu akim jarang update sekarang..tapi semoga hubungan kita dalam dunia blog tetap utuh ...
eh2..jap2..ada gambar la~
Bersama salah seorang ahli kumpulan MIRWANA..(SYED IKRAM)
persembahan kumpulan Devootes..

DESTINY

Fitri Haris 
Hafiz Hamidun pun ada~

Adeh..ramai peminat plak...

acara rebut belon perasmian..hahahhahah


KESIMPULAN;MANTAP!!!!!!!!!!!!!!

11 comments:

  1. wohoho macho kot geng mirwana tu..ngn cikgu2 sekali turut bercahaya

    ReplyDelete
  2. Jelesnya xdpt bgambar dgn drg..T___T

    ReplyDelete
  3. bestnya majlis nih...esok kat kolej 17 upm ade majlis penutup minggu penghayatan islam...ade jugak artis nasyid dtg...tak sure name grup tu...=P

    ReplyDelete
  4. Owhh patot la cikgu akim jarang update belog dh skung... hehe meriahnya pesta buku tue... mesti penat kan cikgu ...

    ReplyDelete
  5. @JIJI YU takpe2..cikgu akim bleh masuk group..hehehhe

    ReplyDelete
  6. @aima in luv tettttt..pesta ilmu k..ngehehhehe..penat sngt...tapi best..

    ReplyDelete
  7. awat chek tak nyanyi satu lagu??

    ReplyDelete
  8. Salam Yob Lokman, wah berjaya manganjurkan konsert. Akak penah dengar nama kumpulan Mirwana jer, yg lain tak kenal...tertinggal ketapi.

    ReplyDelete
  9. Wah cikgu loqman jauh beza la dengan yang skrg hahaha

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~