February 26, 2011

KATAK SESAT~

BILA JARI JEMARI BERSUARA~
Bila buka je blog tadi.tetiba nampak ada katak sesat...ada sapa-sapa yang tertinggal katak kat blog catatan loqman hakim ke??err apa motif katak tersebut..sangat tak faham..boleh tak sapa-sapa yang pernah jumpa katak ni tolong explain..apa kepentingan katak tu berada dalam blog kita..

Katakan takde apa-apa motif..boleh tak sapa-sapa yang tahu camna nak buang katak tu..sebab agak menyemak disitu ye...nanti mana tau tetiba katakk tu bertambah sebab dia bertelur plak dalam blog ni..tau la lama dah tak update..ngehehhe

someone help me~~~

7 comments:

  1. ada join bloggerlist x? itu logo bloggerlist...tah camna bertukar jadi katak.

    ReplyDelete
  2. ye larr,,tu lar psl..logo bloglist 2 dh tukar jd katak..mcm mne katak 2 bleh lompat dlm blog sya jugak..motif sgt?mcm mne nk buang kta 2..sapa2 taw x?cg akim?

    ReplyDelete
  3. jgn risau .. dulu dyah pn jd cm tu =D.. join blogger upsi x ? .. tu salah satu sbb nye.. t akan ok sendiri =) dh x da dh katak tu dlm 2 3 hari =D

    ReplyDelete
  4. rse nyer katak 2 x pat bertelor n terus membiak kot ! sbb die mcm dlm kat cubeais kn ! hahahahahaha,..
    mati beku 2 kot ! ahhaha


    http://mylifemimie.blogspot.com/2011/02/si-peminatpengemarpesuke-hujan.html

    ReplyDelete
  5. takde pun katak? dah berjaya buang ye?

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~