February 9, 2011

DAH BOLEH CASHOUT NUFFNANG???

BILA JARI JEMARI BERSUARA~
Salam rakan2 blogger..terima kasih kerana masih sudi bersama Catatan Loqman Hakim..faham2la kenapa jarang update blog..heheh..minggu assigment sudah tiba!tahniah diucapkan kepada semua..owh ya..sebelum masuk tidur kuliah pukul 2 petang ni sempat la usha2 nuffnang..wahhhhhh..blink2..rupa-rupanya dah boleh cashout...

Tak sangka dari 0.25 sen akhirnya hampir mencecah ratus...terima kasih kepada semua yang sentiasa menjenguk blog ni..terima kasih juga kepada pihak nuffnang sebab bagi hampir 10 BE...betul2 tak sangka..ingat senang ka nak kumpul..hampir setahun juga baru dapat k..hehehhe..pasni tak tahu la boleh dapat lagi ke tak..maklumlah dah jarang update blog sekarang ni kan2..semoga rakan2 terus ceria..owh ya!aku dah listkan semua blogger ceria kat sidebar..rajin2la jenguk rakan2 blogger kita ya..kunjung mengunjung kan amalan blogger~

Dah jatuh miskin balik..ngeee

12 comments:

  1. nak hanatr kelija sekolah disini boleh??

    ReplyDelete
  2. woah, boleh la spend cik ungu ni. hak3 :p

    ReplyDelete
  3. niesz da setaun lebey x dpt2 pon lg..hehehe..

    ReplyDelete
  4. da boleh buat GA ni..hadiah bg kat kami..hehe

    ENTRY TERBARU: dapat 3BE sekaligus.mai tengok

    ReplyDelete
  5. tahniah Man...aku ni tak dpt nak cashout lagi...tunggu angka jejak ribu2 baru nk cashout

    ReplyDelete
  6. boleh la blanje!!!!!! hehehehehe

    ReplyDelete
  7. saya tggu berkurun nanti baru la boleh cash~~~~

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~