January 7, 2011

BE NUFFNANG DATANG DAN PERGI~

BILA JARI JEMARI BERSUARA!
Salam buat rakan2 blogger..harini kelas sebelah pagi je..so petang free la untuk update blog..hehehhe..cuba tengok entry..tetiba ja wat entry ni kan..bukan apa saja nak share dengan blogger semua pengalaman dapat BE nuffnang ni..terima kasih ye pihak nuffnang sebab beri kepercayaan keluarkan iklan di blog catatan loqman hakim ni..Betullah kata blogger2 otai , sekali blog kita dah dpt BE  ,lepastu jangan risau sebab akan dapat lagi BE..

Blog catatan Loqman Hakim ni baru dapat BE pertama 2 minggu lepas... pastu semalam dah jadi ME dan hari ni bila bukak timbul lagi satu BE baru..wahh seronoknya...tapi BE kali ni tak banyak sangt earning maklumlah Tuan Blog ni sangt bz dengan minggu pertama kuliah..so takde masa untuk update blog...Terima kasih  kepada blogger2 yang klik iklan kat blog ni..aku pon kalau wat blogwalking wajib klik iklan blog rakan2 blogger lain..bantu membantu kan amalan blogger~


Ramai juga blogger2 baru yang tanya macamana nak dapatkan BE nuffnang..nanti aku akan buat entry khas tips2 yang aku buat sampai boleh dapat BE~weeeeeeee

15 comments:

  1. tahniah dpt BE..bukan senang tu nak dapat..

    jm komen latest entri saya

    ReplyDelete
  2. tahniah, sshlh sye nk dpt....

    ReplyDelete
  3. tahniah2.....klik2 nuffnang...tak rugi pun....tol tak..x susah jugak

    ReplyDelete
  4. yeah! nanti bwat entry khas pasai BE taw..
    and tolong ceritakan serba sedikit pasai BE tu and apa kelebihana klaw dpat BE..
    sumpah aku blur gila xtaw BE tu apa..
    huhu




    http://mysuarablog.blogspot.com/2011/01/pilihan-gadis-malaysia-cerah-atau-gelap.html

    ReplyDelete
  5. Shag dapat BE yang 1st tanpan sedar. Bila sedar dah jadi ME. Ceit. Dapat upah 13 sen. Sobs~

    Tahu tak, tahu tak? KFCM dan Elia KAHWIN ??!!

    ReplyDelete
  6. @misz sheyla yup..klik2 untuk rakan2 blogger juga kan..

    ReplyDelete
  7. @Shagtula shaq..saya pon naseb baek terbukak lau tak..lepas camtu ja..heheh

    ReplyDelete
  8. haha..ayie dh dapat 2 BE.. tpy biasa2 shjalah sbb jarang updte blog..bz ngn assigment dan ad meeting ag..huhu

    ReplyDelete
  9. mmg rmai blogger update sal BE,
    mknanye rmai lar dpt BE,
    tp cheq xdpt pommm, T______T

    ReplyDelete
  10. hehehe...apa beza ME & BE?kompius udah nih

    ReplyDelete
  11. whoaa bagus2. wat la entry psl tok nenek nuffnang neh. x brape phm gak sbenarnye

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~