December 12, 2010

SEGMEN| PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ?

Jom kita join segmen seterusnya dari blog En Ben..Klik je
Dengan rasa merendah diri aku jawab la beberapa soklan ni..
  1. Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu ..
    -Dapat nama tetiba ja..masa tu idea datang tanpa dipinta..cewahh..ayat tak bleh bla..
  2. Apakah maksud disebalik nama blog korang ..
    -Maksud sangat mendalam..berkisarkan peristiwa dan pengalaman aku dalam meniti kedewasaan ini~
  3. Siapa orang kuat blog korang tu ..
    -erk ..diri sendiri..dan rakan2 yang memberikan sokongan!
  4. Angan angan terhadap blog tu ..
    -berangan-angan(jawab soklan ke..garu kepala..heheh)
  5. Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa ..
    -takde idea ag..
  6. Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?
    -kat mana2 yang mampu la~hehehhe
  7. Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..
    -Kura2 lam perahu..mestilah En Ben!banyak dah segmen saya join2..dapat cari ramai kawan2 blogger!
  8. Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA .... tidak lebih 20 patah perkataan ..
    -saya suka blog saya kerana bila jari jemari bersuara terhasillah catatan loqman hakim..boleh?!

    pss:maseh sangat kepada rakan2 blogger yang bg idea pasal kata-kata hikmah tu..korang memang terbaek la!!

1 comment:

  1. haha...simple giler... saya pun dah join....

    http://kuronofu91.blogspot.com/2010/12/segmen-pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~