December 18, 2010

Segmen| Dulu Aku Nakal

Bila jari jemari Bersuara!
Kawan2 Jom Join Segmen En Ben Lagi~Dulu aku budak nakal..eh2 muka ja nampak bek..tapi hak2 [erangai tak bleh bla..boleh caya ka..
  1. Nama sekolah rendah dan sekolah menengah  termasuk tahun ...
  2. *Banyak oo skolah aku..Sk Sabak Kelantan(97)..Sk Lereh Melaka(2002)..SMK Klebang Besar Melaka(2003)..MRSM Terendak Melaka(2006)..
Aktiviti ko kurikulum yang korang ceburi
*adeh part ni malu2 kucink la..ada la kawad kaki ja..naeb johan k dri 2 skolah yg masuk!
  1. Jawatan yang di sandang dulu .. hehe..
  2. *Pengawas yg bek hati

  3. Nama guru kesayangan korang ..
  4. Semua guru aku sayang..err cikgu sayang saya tak..

  5. Subjek paling disukai dan tak suka ..
  6. selain matematik sumer aku suka!

  7. Kawan baik masa sekolah ..
  8. sidi...dak kelas 3A..kery..jeevan..bla..blaa

  9. Cita cita masa sekolah dulu
  10. Malu nak sebut..eerr Doktor
  1. Artis feveret masa sekolah dulu ..
  2. *agaggaga..Cik Siti

  3. Perkara yang paling tak dapat dilupakan masa sekolah
  4. Time dpt result PMR!Tak sangka ooo

  5. Jika dapat kembali ke zaman persekolahan , apakah yang ingin korang lakukan ..
  6. sob2..nak belajar btoi2 time SPM..wuaaa

  7. Ceritakan kenakalan yang tak dapat dilupakan sewaktu sekolah dulu ( tak kurang 100 patah perkataan )
Masa skolah dulu2 aku pernah tarik kerusi sorang budak pompuan ni..dia anak tukang kebun skolah..pastu mestilah dia terduduk atas lantai kan..gedebokkk..cam nangka busuk k..pastu dia nangis..aku da cuak da..last2 dia panggil ayah dia..aku kena sound..naseb baek tak kena potong rambut ngn mesin rumput skolah..wuakakakak..

pss:nakal tapi bek k..heheheh

4 comments:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~