December 12, 2010

Segmen| BEN ASHAARI BLOG LIST 2011

  1. Bila jari jemari bersuara akau nak join segmen yang dibuka kembali oleh En Ben..jom kita sama2 join..nanti dapat kenal lebih ramai blogger2!
    1. Sehari berapa kali update ?
      -dalam sehari aku akan update lebih dari 2..tapi ikut masa jugak la..kalau sibuk sangat aku tak update langsung n hari berikutnya aku akan update banyak2..boleh!heheheh
    2. Sila jawab dalam 100 patah perkataan .. Kenapa nak berada dalam blog list di Blog Ben Ashaari ..
      -Catatan loqman hakim ni baru nak belajar selok belok dunia blog...so bila dah termasuk dalam bloglist En Ben so aku dapat kenal lagi ramai teman2 blogger...sejak join segmen2 En Ben ni banyak kelebihan aku dapat...ukhwah antara blogger2 pon makin bagus...aku buat blog ni pon nak cari kawan2 n share info dengan kawan2..aku suka bila ada orang yang dapat share info ngn aku n komen apa yang patut..dari situ aku akan jadi lebih matang dalam meniti kedewasaan ni..sebenarnya tak kisah pon jadi bloglist ke tak..kalau tak dapat pon takpe..kata orang usaha tangga kejayaan!hehehe

      pss:kepada yang dah follow catatan loqman hakim sila amek award!

3 comments:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~