December 13, 2010

Rebut! Blogwalking Software

Bila jari jemari bersuara!
Jom kita sama-sama join Blogwalking software dari blog Jiwa Kacau ..Katannya antara kelebihan software ni adalah jeng2..
-
-
  1. Tidak melawat blog yang sama dalam masa yang terdekat…
  2. Meningkatkan traffik dengan lebih sistematik…
  3. Boleh membaca dan menkomen post mereka…
  4. Menjimatkan masa anda…
Apa tunggu lagi..aku tagged sumer Follower Catatan Loqman Hakim!

pss;ngntuk nya~zzz

5 comments:

  1. kamu di tag!
    tgk tau!
    mekaseh

    http://safiyahezora.blogspot.com/2010/12/give-away-ipod-shuffle-from-mr-cool.html

    ReplyDelete
  2. salam, sye pun masuk dlm blog pilihan malaysia group 1 number3 , silalah undi klau sudilah. xpakse

    ReplyDelete
  3. oh cik tom suka bw manual..hehe..

    be ialah iklan yang aktif di blog kita(pihak iklan yg sewa iklan kita secara tetap)...manakala me ialah bila iklan be tue dah stop..contoh hakim dpt be digi...selama iklan tue aktif hakim akan dpt masuk byk duit berdasarkan unique visitor..tp bl iklan ni dah stop jadi me...masa tue la duit selama iklan tue jadi be akan masuk ke nilai kesluruhan utk cash out..

    faham x??kalau x jugak tunggu cik tom buat 1 entry ye..kena karang ayat bg mudah..

    ReplyDelete
  4. Tq for following.:) Akk pn dh follow u...hehe

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~