December 4, 2010

Blog Oh Blog~

  •      Usia anda berblog ..
    ~setahun jagung

  • Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog
    ~kawan2 yang ada blog

  • Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog
    ~kena ada internet

  • Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..
    ~Ramai..kawan2..bloger2 hebat~

  • Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT..
    ~Tolong dia buat blog..pastu ajar cara nak add items2..

  • Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?

    ~Sebenarnya berblog ni nak cari kawan2 baru n bertukar2 info ja..disamping untuk mencatat peristiwa-peristiwa yang berlaku..sebab aku ni jenis suka share2 pengalaman n sebagainya...sememangnya aku ni takdela ketagih sangat..jadi secara tak langsung tak mempengaruhila kehidupan seharian..takdela rasa resah gelisah bila tak pat update blog...just rasa kurang something ja..tapi tak effect pon waktu makan tidor n sebagainya..hehehhe..cam poyo ja ayat...senang citer tak mempengaruhila~
tadaa..hujung minggu ni aku join segmen En Ben~Blog Oh Blog!

1 comment:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~