November 13, 2010

::Tolong bg tips::

Salam alaik..apa khabar semua..
korang tau aku skunk tengah pening..hehhe..tetiba kan..Okla bagi student u lain tu mybe ramai yang dah setle final exam n dapat beraya haji sekaligus ngn final holiday kan2..haa..kat UPSI ni kitorang akan menduduki final exam selepas beraya haji..Tahniah!

Sekunk ni aku dok pening register subjek ntok sem depan.Pelbagai onak dan duri kena tempuhi baru bleh add..Yang menjadi masalah dunia skunk aku nya jadual sem depan semua start PAGI!ulang suara PAGI!So ada sapa2 bleh bagi TIPS tak camna cara ntok bangun pagi dengan jaya n berkesan???heheh..

::Mnatang ni cakap dia da cuba bangon awai tapi still lambat..kesian kat dia..::
aku ckp:cam la korang tak penah lambat..wuakakaka

5 comments:

  1. bangun pagi.solat.buat milo panas.revise subject apa nak blaja:)after subuh jgn tido balik~nati senang pening pale~hehe.btw.good luck loqman.kt pon x start final lg.mari kt berusaha!ganbatte!!(n_n)

    ReplyDelete
  2. aii.. bangun subuh, jangan tidur2 dah..

    ReplyDelete
  3. Time cuti ni praktis pas subuh jangan tido. Kalo x pun, if tido gak pas subuh praktis kunci jam n bangun kul 7.15. Kelas kul 8 kan.

    ReplyDelete
  4. Thnks for da tips..korang terbaek..hehhhe

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~