November 20, 2010

:pUBLIC tOILET naik harga~

Wokey..Harini aku nak share something ngn rakan2 semua..Tadi masa perjalanan balik dari Melaka ke Tanjong Malim..aku pon singgahla kat sebuah toilet di stesen bus nak tunaikan hajat kecik (MENGONG!.perluke tulis)..nama tempat tu dirahsiakan..muahahah..misteri plak tetiba..

So cam besala..aku keluarkan 20 sen n letak kat atas meja tanpa pandang mak cik penjaga toilet..Tetiba je kena sound.."Awak tak nampak ke besar mak cik tulis"..aku pun pandang la dia..terus ternampak kertas atas meja terselit kat bakul tisu...owh...ok terus aku pusing balik n keluarkan 10 sen ag...muka mak cik tu cam nak marah ja..ok2 maaf tak perasan..

Moral of da story...sebelom korang masuk toilet tanya dulu mak cik penjaga toilet bape posen ye charge kat toilet ni..(ala2 kaunter pertanyaan BSN)....kalau nak selamat la..nanti tak pasai2 kena sodok ngn pelocok tandas..sekian~

pss: Bulan lepas aku masuk tandas yg sama 20 sen je..ok nanti kena sediakan duit syiling banyak2..mana tahu harga meningkat seiring harga minyak naik..ntah bekalan tisu kot terputus...bukan berkira..just terkejut kena marah..T.T

PSS:Wat muka seposen nk ckupkn 30 sen..boleh?

1 comment:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~