November 20, 2010

Kontest| CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah

Salam kerinduan pada semua..cewahh..okla..memandangkan mingu depan aku dah berenti berblog jap..so hujung minggu ni aku akan join kontest banyak2..Masa blokwalking td terjumpa la kontest En Ben tajuk kat atas tu k..Excited plak nak join..heheheh..Harap En Ben sudi la terima hadiah yg tak seberapa ni(ayt taknak sedih ag..hahah)..


Sempena Bufday En Ben..Sebenarnya aku tak tahu pon nak bg apa..Godek sana godek sini..tadaa!!Akhirnya aku dapat satu idea..Hadiah baek punya!

::Siap ada gamba segala..heheh..ekslusif k::

Haaaa..sila jangan gelak..Aku ikhlas nak bg Hadiah TABUNG DURIAN ni kat En Ben..sebab kalau korang tengok blog dia banyak ruangan iklan..Pastu aku bleh agak la yang Tabung Nuffnang En Ben tinggi pada aku..setakat ni aku baru ada 75 sen..muahaha..malu seh nak sebut...So dengan adanya tabung durian ni En Ben blehla berjimat cermat..lepasni sumer duit2 yang dpt terus masuk lam tabung durian ni k..muahahhaha...

Kenapa Durian??erk nak tau ke..aku tak tau la En Ben ni suka makan durian tak..tapi tujuan aku bg tabung durian senang sikit En Ben nak hempuk kepala sapa2 yang mengata-ngata dia ...hahah..ok tak En Ben..kira as protection la...

Bukan nak cakap apa kan..tapi kalau tengok duit PTPTN aku skunk, tabung ni jela aku mampu bg En Ben..sob3...Nak hadiah gempak tunggu sem depan..hahhahaha..ok la nak gi baca nota plak ni..En Ben n kawan2 semua, final exam aku start selasa ni.Doakan yg terbaek untuk aku k..Sekian~

(97 patah pekataan)..tet..perlu kot tulis..hahah

10 comments:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~