November 26, 2010

Idea| Nak wat pe?

Salam semua blogger2..
Arini rasa lega sikit..4 paper da lepasTinggal 2 ja lagi sebelum final exam sem ni tamat..huh..tak sabarnya...Tapi tak tau la nak wat apa skunk..nak jogging cam hari nak ujan ja(alasan!)..nak berbasikal cam basikal dah ditempah orang..wuaaa..tak taula nak wat apa petang ni....

Tapi aku kena fikirkan gak apa2 aktiviti..ok2 any idea dari korang tak???heheheh..tetiba ja tanya kan...okla..aku nak blogwalking jap..best gak petang2 ni~

IKLAN ~erk comelnya baby dorang..wuahaha

2 comments:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~