November 30, 2010

BERANI MATI: BLOG AKU BEST!

Ok..ni segmen terbaru dari En Ben..nak merapatkan ukhwah antara blogger!!Bagus2..

Salam buat teman2 blogger..Aku sebenarnya buat blog ni untuk mencoretkan kisah suka duka hidupku yang penuh warna warni dalam menempuh alam universiti...Jadi blog ni telah diwujudkan pada bulan sepuluh tahun lepas(2009)..masa tu aku tak pandai nak start camna.nak tukar layout..bla..bla..maklumlah buta It KAN..hhehehe..jadi aku dengan muka tak malunya mintak tolonglah seorang kawan  buatkan...
Akhirnya bila dah ada blog aku pon belajar macam2 nak memeriahkan lagi dunia blog ni..

Blog ni simple je..tapi aku suka cerita pengalaman aku pergi lawatan..info2 semasa dan beberapa tips penting la..tapi takdela sehebat blog korang kan..aku jenis yang tak kisah pon..kalau aku rasa nak menulis..aku akan menulis..sebab aku memang suka menulis..boleh!heheh...

Terima kasih kepada semua yang sudi jadi follower aku..aku memang sangat menghargai..copy la award BLOGGER CEMERLANG dari catatan Loqman Hakim!

pss:nak tahu lebih lanjut~ Klik untuk info!

13 comments:

  1. tengok blog pun da tau..mmg cemerlang..tapi jgan sampai berani nak mati..nnti kurang seorang blogger yg bpontensi...;)

    ReplyDelete
  2. hy2 to cikgu..
    kta sama grup berani mati dlm BEN punye blog!haha..=)
    p/s::keep blogging cikgu..=)

    ReplyDelete
  3. merangkak dahulu bersenang lenang kemudian.

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan.Cik Ila follow.. :)

    ReplyDelete
  5. mmg berani mati..
    ngee... keep it up..

    ReplyDelete
  6. salam kenal.. jom singgah ke blog pu3

    ReplyDelete
  7. sudah ambik!!
    ni link kalo x caye..hehehe

    http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2010/12/award-dari-en-loqman-hakim.html

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~