September 28, 2010

::Penat itu Nikmat-Pangung budaya upsi..KAB..UTM KSS..

Salam semua..hari ni baru aku ada kesempatan menulis di blog..
bermula isnin minggu lepas adalah minggu sibuk bagiku..banyak program akan dijalankan..apa lagi..meeting..dan meeting..penat sangat..tapi kata orang penat itu nikmat...

macam biasa aku menjadi ajk protokol..maka kenalah sediakan macam2 perkara..surat jemputan..teks mc..buku program..follow up n macam2 lagi...plus assgment yang bertimbun..mid term yang menanti..tapi aku kena hadapi juga..sebab aku yang pilih jalan ni..

Petang sabtu:
Protokol di panggung budaya upsi..susah nak cerita..betapa penatnya sepanjang program..banyak masalah pada awalnya..tetapi akhirnya program tamat n manamatkan kekusutan fikiran aku..masa ni energy tinggal 60%..

Malam sabtu:penutupan bulan kemerdekaan KAB..
Protokol di foyer KAB..majlis berjalan lancar..tamat pukul 12.15 dean diteruskan dengan meeting untuk ke UTM..Meeting tamat 1.30 pg..Energy tinggal 20%

Pagi Ahad:
Jelajah Sukiasi UTM KSS..bertolak pukul 1 tengahari..terdapat sebuah bus mengalami kemalangan kecil..ring tayar tercabut..maka perjalanan agak lambat..kami sesat semasa mencari KSS UTM..Akhirnya sampai..Sebagai ajk protokol maka aku perlu terlibat dengan pihak UTM dalam aspek protokol..Flow majlis..pembahagian cenderahati..mungkin ada yang kurang senang..tapi terpaksa jua kulakukan..maaf ya andai ada yang terasa..sebagai pemimpin kita perlu flexible..perkara biasa andai berlaku pertukaran dan tak seperti yang kita fikirkan..terimalah dengan hati terbuka..bakal guru juga insan biasa..Tapi aku sangat berpuas hati dengan layanan pihak UTM KSS..Presidenya juga mudah mesra..banyak manfaat aku peroleh...masa ni energy hampir -1..penat..penat...n atas bus terus tidor sampi ke Kolej..(agak melampau -1..hi3...)

1 comment:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~