April 27, 2010

::Jom cek tulang kat badan Korang::

~cek tulang  kat badan sambil ulangkaji skeletal systems~

owh tidak..jangan marah kalau aku wat entry lebih berilmiah harini...hahha..agak stres sebab killer paper menanti hari khamis ni..subjek histology and morfology...dahla cary mark sangat sikit...arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..cam nak hantuk kepala kat dinding laju2...huh tak nak aku rosakkan kepala aku..banyak ag peluang la..ok2..cerita pasal entry..harini ada orang tegur aku cam tak betul..sebab dari tadi asyik meraba-raba badan sendiri(salahke..hi3)..yela..jap pegang bahu..jap pegang dada..jap angkat kaki..silap2 haribulan tersumbat kaki lam mulut..wuahahahhahahaha...sebenarnya aku ngh ulangkaji pasal sistem tulang lam badan ..so, takkan aku nak raba-raba tulang orang kan2..baik cek kat badan sendiri...at least, kalau tetiba tulang kita tak cukup bleh gi jumpa doktor kan..betul tak..tak mao bebel pnjang2 sebab nak baca reproduction system plak(part pling aku suka)...


::apa sengih2??aku ada gigi gak tau..ingat korang jerk.::

::jom cek tulang korang..takut ada yang hilang..wuakakaka::

::hahahhaha..kalau nak cpt faham kenalah kawan ngn makhluk nih..::

pss:nota reproduction sdng memanggil-manggil...

13 comments:

  1. yah, truskan usaha. i wanna take 5 sat. ngee~

    ReplyDelete
  2. cm byk bljr minor lak..
    .
    psl tumbuhn mne nye?
    fisio?
    anatomi?

    ReplyDelete
  3. huhu...nak kawan ngan tengkorak..
    kena bwk tido,mkn,mdi,bersukan.huhu

    ReplyDelete
  4. husna:yang ni subjek major la..animal morfology n fisiology..
    sem lps belajar plant anatomy...
    yang lain...pengeluaran ternakan..landskap n nurseri..soil sains..banyak agla..hi3

    ReplyDelete
  5. wah...gila pening aku kalau kena belajar benda nih
    nama2 tulang dah la banyak
    hahaha

    ReplyDelete
  6. hans ;tau takpa...ats tu baru sikit tau..lalalalala

    ReplyDelete
  7. hahahaha
    den xsuka hafal banyak2 nih
    ekekeke

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~