July 5, 2013

3.92

Allhamdulillah...
Hari ni terjawablah segala harapan dan impian 4 tahun di bumi UPSI. Result final sem da keluar!! Menggigil masa cek result:

>>LAYAK DIANUGERAHKAN IJAZAH SARJANAMUDA PENDIDIKAN

Bukak-bukak ja result terpampang PNGS semester 8 :  3.92  !!!
Thesis (Final year Project) : A

Dan yang paling penting PNGK : Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (Kelas Pertama)
Syukur Ya ALLAH...

Impian nak dapatkan first class degree dah tercapai..Moga jadi permulaan yang baik untuk aku teruskan perjuangan sambung master pulak. Selagi ada peluang, belajar dan terus belajar. Terima kasih buat mama dan abah, pensyarah-pensyarah, tutor, guru-guru dan sahabat-sahabat yang menjadi pendorong dan banyak membantu sepanjang perjalanan sebagai mahasiswa UPSI..

Berakhirlah sudah satu lembaran kisah..Tutup citer sebagai budak degree..Now teruskan impian menggapai Master...Kalau diizinkan kali ni mungkin akan merantau jauh sikit..hahah..belum pasti lagi..tengah usahakan ...
 ......Hint: Daun mapple.......


SETIAP HARI ADALAH PENGALAMAN-ESOK ADALAH IMPIAN-HARI INI ADALAH USAHA =)

KEEP FIGHTING!

9 comments:

  1. tahniah tahniah:) impian tercapai. moga diberkati. moga cikgu dapat melangkah lebih jauh lagii.. wahh. bestnya.. nak ikuttt.. hee

    ReplyDelete
  2. @athirahhuda Tqqqq athirah..allhamdulillah semua rezeki dri ALLAH... hahhaha...boleh2..nyorok dalam beg..hahahha

    ReplyDelete
  3. congrates loqman. great teacher generation :)

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~