March 3, 2013

Ekspo Buku Islam Putrajaya

Sampai juga ke ekspo buku islam Putrajaya..banyak buku2 yang bermanfaat dan patut dibeli.....yuhuu...tak habes pown guna vaucer buku tu..ada lagi baki simpan untuk pergi kedai buku plak...Yang pasti dapat beli buku "Indahnya Hidup Bersyariat"... 

baru menggunakan separuh dari vaucer....(abaikan cadar roomate aku)..

 bersama dini elfira anak sedara roomate aku....nasib bek mendengar kata..hahhaa
terserempak ngn member zaman belajar di kolej mara kulim dulu...masing2 da 'membesar'!


pss: Nak daftar rebet tetlefon pintar arr plak....Orang memberi kita menerima(^_

8 comments:

  1. wah, siap beli 2 lagi buku sama. mesti best buku tuh

    ReplyDelete
  2. kat area Selangor macam2 ada pesta buku BBW lah, ekspo buku ni lah..aku kat JB ni duk g Popular je habiskan baucer buku tu..haha

    ReplyDelete
  3. loqman bergaya sakan ngan spek hitamnye semalam u oolss, hik3

    ReplyDelete
  4. slm cikgu akim!wah mcm x pcya je akk dh lama follow blog cikgu dr thn 2011 ^^


    akk baru je kgsi entri ekspo buku islam siap 2 part lagi,byk benar shpg buku n snap photo mmg pttlah bateri handphone pun low he3.....

    ReplyDelete
  5. @chaip26 bergyaaa dgn ank sedara uda ja,..ha3

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~