December 24, 2012

Keluar dari gua!

Setelah sekian lama baru ada masa nak taip entry..maklumlah dah lama bertapa dalam gua menyiapkan tesis...Tahun depan gak baru siap ni...hehhe

Baru-baru ni sempat tengok citer HOBBIT 3D..memang gempak gak ar..citer mula-mula  bosan sikit sebab banyak bercerita dan bersembang..tapi hujung-hujung baru ada aksi-aksi yang gempak..tapi overall memang best..tak sabar tunggu sambungan citer ni..

tunggu citer start

Adik aku ni ar beria-ia mengajak..lau tak memang tak kluar dah...hehehh


Pss: Tak sabar nak masuk semester 8 tahun depan! Okewh kembali bertapa lam gua...

6 comments:

  1. aahhh...lama sangat kan..hehehehhehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, lamanya saya tak nampak muka cikgu. :D

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam..tu lah..lamatakupdate entry..hehhe

    ReplyDelete
  4. hahaha...how far da thesis? Errrr...

    ReplyDelete
  5. baru wat kajian...belum start tulis agy..hahhaha..3o percent ja baru asanya....

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~