May 31, 2012

Syukur =)

Allhamdulillah..tadi sempat menghadiri majlis anugerah dekan FPTV...Syukur dapat juga merasa anugerah Dekan kali ke-5..teringat lagi masa sem 1 dapat sijil ni sangat happy..dan dari saat tu berazam kalau boleh setiap sem nak dapat!Setakat ni Allah masih makbulkan..tinggal 3 sem lagi..sem depan praktikal..kemudian masuklah tahun akhir..dan tahun akhir pnentu PNGK yang final..

Moga ni menjadi pembakar semangat untuk aku terus maju...!!Terima kasih ma n abah..pensyarah serta semua sahabat2 serta guru2 yang sentasa memberi tunjuk ajar...



Kadang2 kesedihan tu boleh menjadikan kita lebih tabah...

5 comments:

  1. fuyooo! aku tak pernah dapat. tahniahhhhhh!!!!!!!!! *nak blaja bio dgn kau lah. hahaha *

    ReplyDelete
  2. kali ke lima?

    akk nk abis belaja xde dekan2 pon

    aiyooo hebak2

    ReplyDelete
  3. Tahniah LOQMAN HAKIM :) seperti maksud namanya juga ...Alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. salam....
    congratulation dpt dekan 4 5 times...
    hope jadi cikgu yang berjaya dunia akhirat....amin...:)

    ReplyDelete
  5. TERIMA KASIH SEMUA..ALLHAMDULILLAH..SEMUA REZEKI DARI ALLAH...semoga kita sama2 beroleh kejayaan(^_

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~