May 15, 2012

CARI RUMAH SEWA KAT seberang perak!

Praktikalllllllllllllll....
InsyaALLAH lau takdek aral melintang akan berpraktikal di
SMK CHANGKAT LADA, SEBERANG PERAK TELUK INTAN.
poskod 36800....



kalau tengok google map dari sini ke bandar teluk intan lebeh kurang 35 minit...Dan sekarang ialah isu rumah sewa pulak!So harap sangat2 sapa yang tau tempat ni  or if sapa2 ada rumah untuk disewakan ke..area SEBERANG PERAK ni..Tolong bgtau ye..tq

Masa makin cepat la pulak...
Mula praktikal 25/6 sehingga 19/10/12
4 bulan bergelar guru praktikal

"Selamat pagi Cikgu"
kami bertiga praktikal dekat2..so satu umah laa kita 4 bulan..hhehe

14 comments:

  1. wan pon baru dapat tmpt praktikal. kena cari umah sewa kt kuala kangsar

    ReplyDelete
  2. yaka wan??skolah mana??sebab dulu aply smk temenggong kati kuala kangsar tapi kena reject..tu yg berpindah ke teluk intan...lau tak bolehla kta jadik warga kuala kangsar..heheh

    ReplyDelete
  3. okey..saya baru je habis praktikal..good luck dengan awak punya praktikal..:D

    ReplyDelete
  4. @Adib Aminah adib takdek contact no umah sewa mana2?

    ReplyDelete
  5. ermm, camane,dh dapat rumah? saya pun praktikal kat kuala kangsar gak...smk tun perak...xde rumah lg ni...tggal 3 minggu je lg uwaaa...hehe kalau ada o phone owner tu, bisik2 la yer..:)

    ReplyDelete
  6. ada rumah sewa kat changkat lada. call 0133791044 (owner). Thanks.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Ada lagi tak rumah utk disewa...nak dok family ni

    ReplyDelete
  10. Nak cari jgak rumah sewa area changkat lada..ada lg ke...nak duk family

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~