April 15, 2012

PULAU PERHENTIAN~

Eh...bukak mata..tau2 dah ada atas katil kolej...dah habis cuti rupanya!!...cuti yang best sebab dapat satu lagi kenangan..yup.kenangan kat pulau perhentian..terima kasih amin bg tumpang umah dan family dia yang bawak pergi pulau perhentian..hehehhe...berjalan sakan jerk cuti seminggu....


tempat penginapan..arwana resort...
mula2 check in hotel terus terjun lam swimming pool..besarr kot..ahak..
main lompat2 katak tepi pantai tu!
memandangkan pergi 2 hari je..so kitrang amek pakej untuk snoorkeling jerk...seyes..mmg seronok!pusing pulau dan berhenti kat taman laut untuk tengok ikan...bot kitorang berhenti kat tempat tengok penyu..ikan laut dan terumbu karang...hahhaha...syok sangat sumer nak terjun sampai tak sempat nak snap gambar ikan...bayangkan ikan2 tu serbu roti kat tangan kita..memang sangat cantik dalam laut tu..subhanallah=)


Balik dulu...next time nak datang ag..amek gambar dengan ikan2 lam laut plak..hehhehe

5 comments:

  1. wah!!syoknya melancong.cantik kan pulau perhentian?.

    ReplyDelete
  2. @snf sangatttt cantikk...terutamanya masa snoorkeling...hu3...

    ReplyDelete
  3. sonok yerrrrrrrrr weeeeeee yg pastinya nak gak thn neh pi pulau perhentian bertiga ngan family hjg thn neh.....moga dikabulkan...aminnnnnnn love island very2 much :)

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~