December 30, 2011

Entry Edisi Khas: Bukit Broga~

bLINK2...eH2 ASAL TETIBA AKU WAT eDISI KHAS NI KAN...saja nak wat gempak..rasa dah nak dekat seminggu da aku mendaki bukit Broga ni..tapi baru berpeluang nak post(alasan)..jap2 kalau yang belum pernah dengar nama bukit Broga ni eloklah aku kenalkan dulu..tempat ni kat semenyih..haa..dah kenal kan..hahah..lau nak tau lebih lanjut tanya Mak Cik google...Tapi aku sangat mengalukan semua untuk mendaki Bukit Ni..Memang permandangan kat atas tu sangat cantik..rasa macam duduk kat satu sisi dunia yang berbeza..

Aku suka tengok alam ..sentimen awan..bukit dan kehijauan..damai...

Dengan Prof Muhammad..pensyarah yg gigih sampai pucak!!

-
-
sIAP bleh wat aksi terbang..korang mampu??heheh
-
-
-
eh2..asal ada gambar pre weding syeikh muzaphar plak??Ntah aku nak tunjuk buaian tu jerk..
-
-

sempatla aku main2 kat buaian tuh..tapi hampeh takde sapa nak tolong tolak!

ni makhluk mana plak kat celah batu??hahha..on da way nek puncak ke-3..mencabar gak tau!

-
-

kesimpulannya..saja nak suh korang jeles
eh2..nak cakap Broga ni best..nanti ada masa tryla mendaki k=)

pss;waktu balik sempat singgah air terjun sg tekala...tapi malasla nak upload aksi2 dugong kat sana..nanti2la ye..

11 comments:

  1. hekhek
    pose kat buai yang hotstuff tu :)

    ReplyDelete
  2. Buai laju
    sampai pokok Teja
    Aku nak kawen dengan puteri raja..

    cer nyanyi sambil main buai tu

    ReplyDelete
  3. memang best!hehe~~
    eh, bila p nih?

    ReplyDelete
  4. @IMANSHAH jap2..ehem2..adeh VOKAL BUKAN SEKADAR RUPA LA..hahahha

    ReplyDelete
  5. nak tangkap gambar AFTER WEDDING lah kat situ..hehe..lawaa..

    #ehh..jap...takkan nak panjat pakai baju pengantin kut..ahahahaha

    ReplyDelete
  6. @miss nana pnjt smbil bwak bju la..da smpi bru tukar bju..kasi mkap lbh..ha3

    ReplyDelete
  7. dah pnah daki bukit broga ni dlu, mmg best! cntik pmndangan dari atas sana.. :D

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~