December 3, 2010

~Bila semuanya sedang......

Salam buat teman2 blogger~
Rasa lama plak tak wat entry baru..padahal baru semalam ..hurmm...bila dah habis exam ni..tetiba sunyi plak kolej..sebab semua sedang GIGIH packing barang..usung2 bantal..beg2 bju ...semuanya nak balik rumah dah!mAKA sunyilah kolej..hanya dapat dengar suara2 burung yg berebut2 makan!adeh..ayat tak bleh bla..

Cakap pasal makan..aku kena sediakan stok makanan untuk bercuti dikolej ni..2 minggu dok kolej time orang bersuka sakan kat umah..sebab 14 haribulan ni  ada baktisiswa kat Pendang , Kedah..erk sapa orang pendang angkat laptop!tetttttttt..nanti bolehla bawak aku jalan2 time ada masa rehat..boleh kan camtu..hahah..

Lepas ja balik dari baktisiswa ada gerak kerja untuk sambut pelajar UPSI ambilan disember~Wah dapat junior2 baru la..erk junior la sangat..(^_*)...Kesimpulannya tak balik rumah la...tahniah untuk diri sendiri!Sejak jadik exco kebajikan kolej ni macam2 dah aku lalui..ada kenangan pahit manis masam tawar sumer ada...tapi bak kata orang tua2 dulu..rencah2 ni la yang menambahkan rasa hidup kita..tambah pengalaman yang membantu masa alam pekerjaan pula nanti...so jangan la banyak sangat makan garam!amek perasa lain jugak..erk tetiba!

Tengah taip entry ni mulut aku berasap oo..tadi makan nasik sambal dia kaw2..banyak Capsicum annuum..
adeh..nak gi jalan2 cari kontest apa plak..isi masa lapang..hahha..

Hambek kau..terus sunyi kolej~Depan tu blok pelajar perempuan..sah2 dorang balik lagi awai!

6 comments:

  1. jap...aku macam jeles dgn hostel itu..macam lawa je..tak seperti hostel ku dulu yg gila cikai

    ReplyDelete
  2. cantiknye hostel, kat UNISZA pun dh lengang, esk paper last....

    ReplyDelete
  3. man n ayuni: hostel kat upsi mmg cantik.heheheh...sabar2..

    ReplyDelete
  4. mkn laa cili byk2.....nnti kannn....hahahaha~

    ReplyDelete
  5. wahhh blog pompuan depan je ... xmo nakal2 tow... ngee

    ReplyDelete
  6. abg loqman, hana pown xblk =)
    sama2 la ye kita memeriahkan kab =D

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~