November 29, 2010

Past Memory~

Tetiba mode tucink plak pagi2 buta ni..
Tadi kawan aku time matrix ada post something kat wall facebook~

"y we can't back like before?


when we eat together in a dorm,drink nescafe in the middle of midnight..chatting bout u n me..always happy n smile...



mood:love the past memory ♥"


wuaa...tetiba terasa plak..sebab kitorang masuk Universiti yang sama..Kolej pulak sebelah ja..tapi aku susah sangt nak jumpa dia..sejak aku Jadi JMK kolej..banyak masa yang dihabiskan untuk meeting dan anjurkan program..mungkin kadang2 terlepas pandang..

Papepon..mintak maaf for everything nik..smoga berjaya final exam ni..

pss:terkejut dia dah apply dok luar sem depan..lagi susah nak jumpa~


zaman matrix yang mengamit kenangan~Nama kawan aku sorang ni nik fais~Bakal guru pengajian malaysia
masa kanak2 lagi..kat matrik Kolej Mara Kulim~(^_

1 comment:

  1. best kan zman matrik dulu...walaupun tension2..:P

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~