November 28, 2010

Paper Landscape and Nursery~

Salam buat teman2 blogger...
Harini aku sangat free sebab dapat tdor puas2 setelah seminggu berhempas pulas untuk exam..Korang mesti tidor juga kan hujung2 minggu ni..tambah2 bumi Tanjung Malim Disiram hujan..jadi tidurku sangat lena..hehehhe,

Ok..sekarang ni aku tinggal 2 paper je lagi untuk final..Selasa ni ada paper Landscape n nursery..pastu 2 disember paper Falsafah Pendidikan..n takbleh balik!Ada baktisiswa kat pendang kedah~

Untuk paper Landcsape n Nursery aku kena hafal nama saintifik..banyak oo..pastu kena buat design landscape menggunakan kombinasi pokok dan binaan yang sesuai..Dahla kena lukis..aku mana pernah dapat A lukisan time tadika dulu!muahahahaha.
::aLAm memberikan ketenangan kan~

pss;huh..susahnya nak eja nama saintifik..

1 comment:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~