October 28, 2010

::Dibawah sinaran Lampu::

Ceh..poyo ja bunyik tajuk kan..Ala-ala cerpen pendek plak...
Untuk blogger kat luar sana apa khabar?Lau ada yg tak sihat pandai2 pi klinik k..
Aku ni lau tak merapu mmg tak tau nak tulis apa..
Berbalik pada tajuk..Just nak berkongsi kisah menyayat hati..sob3..
Tadi aku terserempak beberapa budak KAB mengglas beg baju nak pindah umah..
Dorang nak balik umah mak bapak dorang dah..maksudnya dorang dah cuti!
Bikin jelous betul ar..Final week tak habis g da bercuti..panasss ja..
Nasib aku plak..dibawah sinaran lampu..
sedang bertungkus lumus siapkan beberapa assgment tertunggak..
nak anta esok punya pasal!
Di kesempatan ni nak ucapkan selamat berstudy week kat umahla..
kepada rakan-rakan seperjuangan ku..
Aku akan setia jaga KAB ni(tak boleh balik k)..dah biasa da..peacee

::Ronda-ronda KAB dengan kereta ni jom!!
::Owh katilku yg tersayang..dodoikan aku!ceh..

pss:nak makan apa ek time study week kat kolej..kuruih ar aku camni..wuaa..(T_T)

3 comments:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~