August 30, 2010

::Isi Masa::

Kadang-kadang time ada masa terluang kita tak tau nak isi masa ngn apa kan..aku pun kadang blur gak bab isi masa ni..sbb perkara paling best n ditunggu-tunggu ialah TIDO..hhahahah..tapi sejak peristiwa after spm dulu aku dah terbawa-bawa satu perkara ntuk isi masa lapang....jeng2..baca novel..what??lelaki baca novel??suka hati la kan...aku jenis yg tak kisah pon..yg penting benda tu tk boring..lau boring cam besa la .aku akan TIDO...zzzzzzzzzzzzzz...

::time boring gak aku edit gamba...nila gamba pertama yg aku edit..lawak plak..kui3::

::Kali ni sempat baca cita ni..best siott..mmg jiwa remaja ar novel ni..nak tau korang carikla seniri k::

1 comment:

  1. loq,
    ak dh baca dh novel tu.
    masa cuti kat matrik.
    hahhaa..
    mmg best kan cte die..
    kalo ko nak yg cte tahap sdey gler..try cr 'andai itu takdirnya'.
    penulis yg sama tau.
    =D

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~