July 29, 2010

::Sem yang mencabar!!

Salam semua...Kali ni saja nak share tentang sem ni...wuaaaaaaa..baru rasa mencabar sangat sem ni..sebab yang paling utama banyak kelas pukul 8 pagi!!aku mmg ada masalah bngun pagi..yang  kedua sebab jumlah jam kredit paling tinggi..19 jam kedit!!tidakkkk..banyak subjek major yang aku amek sem ni...sumer ada amali...dan yang ketiga sebab da ada tanggungjawab di kolej..setiap minggu ada pogram...Tapi tak kisah la apa yang aku kena hadapi..yang penting hidup dan perjuangan mesti diteruskan!!yeahhhhh...

Subjek yang aku amek sem ni:
SHN2063:TANAMAN HIASAN
SHV4183:LANDSKAP DAN NURSERI
SHN2043:PENGELUARAN TERNAKAN
TBB1013:CELL BIOLOGY-Minor subjek
UBI1042:ENGLISH FOR COMMUNICATION II
EDU3012:PERKEMBANGAN PENDIDIKAN DI MALAYSIA:FALSAFAH DAN DASAR
BFA1012:BAHASA PERANCIS KOMUNIKASI I
UKK2201:SENI SILAT GAYONG II







pss::nak tidoo dulu...

4 comments:

  1. kelas kul 8....???
    n0t bad...
    sy 5 tahun study, kelas jam 730 EVERYDAY until 430... lagik laa pack... huk3... sab0 jekk laa ekkk...

    ReplyDelete
  2. sy pn mencbar jgk..:):)
    bnyk gk kelas mle kul 8..:(:(

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~