July 18, 2010

::Enjoy di Bengkel fasilitator dan keusahawanan::

salam semua..hujung minggu ni aku sibuk menguruskan bengkel fasilitator dan keusahawanan..memang enjoy bengkel ni..kali ni aku jadik ajk 3K..erk bukan..kesenian..kebudayaan n keceriaan...Tapi ajk yang sangat penting iaitu Keselamatan..kebajikan dan kebersihan...setakat ni semuanya berjalan lancar..cuma tadi ada kes kecemasan n pegi hanta budak tu ke hospital..cuma masa pegi tadi doktor yang bertugas merawat takde jadi kena datang hari isnin ni...kesian budak tu...

Ok..berbalik pada bengkel..sepatutnya aku kena bertugas esok..tapi kena pegi Pesta Floria kat Putrajaya..sesiapa yang amek subjek Tanaman Hiasan sem ni wajib pegi..huhu..tak sabarnya..nak jalan2 sebenarnya..Bukan untuk enjoy tapi kena rekod 70 nama saintifik pokok hiasan tau tak..korang MAMPU?Rasanya sampi sini ja kot..esok kena bangun awai..ada senamrobik..kui3..cam takbangun ja..huh..

::Tadaaa..kali ni tema warna pink gitu..hihi::

::sepanjang aktiviti untuk hari ni..yang penting sumer happy::

::Tadi sempat tengok dorang belatih untuk senmarobik esok:;

pss:erk...mood tak sabar nak pegi pesta Floria tuh..hihi..mintak2 bangun la::

0 Hantar Kerja Sekolah!:

Post a Comment

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~