February 4, 2017

Tahun 2017


Assalamualaikum,
 kalau dulu zaman belajar hari-hari post entri baru pun takpa..Sekarang cukupla setahun 1 entri­čść­čść Dah lama cubaan untuk delete blog ni namun sayang plak tak berjaya sebab sampai sekarang pun masih ada yang email tanya cara sambung belajar..Maka biarlah blog ni terus kekal pada tahun 2017 ...Sekurang-kurangnya ada beberapa entri yang boleh jadi rujukan pembaca...

Aku pula masih terus belajar untuk menjadi pendidik..Setiap hari ada saja ragam pelajar ...Tambahan pula sekarang bidang pendidikan berkembang seiring teknologi  abad ke-21, maka pengajaran dan pembelajaran dalam kelas juga perlu bercirikan abad ke-21..Setiap hari adalah pengalaman baru..Maka selamat menempuhi hari-hari mendatang dengan semangat baru..


Biarpun seribu kapal tenggelam di tengah lautan, tetapi cita-cita manusia tidak pernah padam. (Hamka)




Selamat bercuti sempena tahun baru cina

22 comments:

  1. Jom kita tukar blog link. Saya telah masuk blog anda dalam bloglist saya. Tq.

    ReplyDelete
  2. awww nakal la cikguu ni.. Nottiii

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. Plus, klik iklan menarik di sini juga. :)

    ReplyDelete
  4. jgn lah stop blogging loq...aku suka baca blog ko

    ReplyDelete
  5. cemana nak contact ye ? nk tanya pasal degree pendidikan sains pertanian ni,nk sambung degree next year in sya Allah

    ReplyDelete
  6. AVG antivirus is the top of the line antivirus for the assurance of your computerized gadgets. It is intended to keep you protected and secure. It secures your significant information and documents, out of the compass of programmers. www.avg.com/retail
    It examines the information put away in your PC regardless of whether you are away from your PC.

    ReplyDelete
  7. If you are looking to save on subscription costs, then you should definitely consider this product. The reason why this product is so popular is that it allows users to stream live television to their devices. This product comes with a remote control that you can use to watch your favourite channels while you are away from home.
    roku.com/link

    ReplyDelete
  8. Activate Roku streaming stick & Roku TV @ www.roku.com/link official page. Contact for roku.com/link create account, Roku setup & troubleshoot.

    ReplyDelete
  9. Install AOL Desktop Gold software is a very simple easy steps process. Do not require any technical knowledge for installing Downloading AOL Desktop Gold Download or visit primevideo.com/mytv

    ReplyDelete
  10. If you are facing any problem regarding SBC Global email then contact us on our SBCGlobal Support Phone Number.
    Read More : -
    sbcglobal customer care | sbcglobal customer service

    ReplyDelete
  11. Ambien is a
    professionally prescribed medicine accessible in quick delivery and
    controlled delivery plans, order ambien
    Buy Ambien 10mg Online.
    Straightforward Online Pharmacy is an enlisted UK online drug store and specialist.
    We give a scope of medicines and Buy ambien online
    specialist meetings

    ReplyDelete
  12. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. 45f2825572e21c407e22ef95ca198d93
    website kurma
    numara onay
    website kurma

    ReplyDelete
  13. Thank you for your explanation, very good content. 03e5f6cc7922ac82784cb424fd717177
    define dedekt├Âr├╝

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~