November 20, 2010

Kontest| SuaraPeople[dot]com sangat Gempak

Kisah Budak Comot
Salam semua..jeng2..malam ni nak citer sikit kisah budak comot..nama budak ni ciko..nak tau asal nama dia ciko..erk..suka hati bapak dia nak bg nama apa kan..okla..sebelum korang maki aku..aku bgtau la..nama penuh dia Mohd Syukri ..Nenek dia bg dia nama ciko sebab masa kecik2 dulu dia selalu main pencukur atuk dia..huh..apa kes budak ni kecik2 dah main2 benda tajam kan..
::Tengok!Bukan setakat pencukur atuk dia..gel abg dia sumer dia kebas..tu yg jadik rambut cam atomen tu...

Tapi ciko ni jenis yang tak reti bahasa..Banyak kali da nenek dia nasihat jangan main tajam2..degil juga..huh..budak2 sekarang mmg degil!
Part yg tak bleh blah..ciko suka tembak anak kucing orang yg tak berdosa guna pistol dia..Ramai dah jiran2 atuk dia report kat suarapeople  suh bg nasihat kat ciko ni....kalau pistol air bleh arr dimaafkan kan2..tapi ni da melampau..pistol letrik dia guna..huh..ciko2..

Pernah satu hari ciko hilang..Puas atuk dia cari tapi tak jumpa-jumpa..Rupa-rupanya ciko da pandai hisap rokok..huh..tak padan ngn kecik..Ni mesti terpengaruh ngn perangai abang2 dia zaman skrang..
Muka tak bleh blah..Steamboat btoi!
Tapi walau nakal camna pon..ciko masih ada sifat yg membanggakan..satu hari anak patung kakak dia lemas..so dia dengan confidentnya watla CPR..

Dia pon selalu ja tolong nenek dia basuh pinggan mangkuk.segala..haa..bagus kan ciko...

Kalau ada masa terluang ciko exercise..katanya tak payah g gym..kat umah atuk macam-macam ada..hahha..Besar nanti ciko nak jadik tukang masak~

PSS: Moral of da story..budak2 ni even nakal camna pon ada juga perangai yang baik..ceh..so jangan dera kanak2!..erk ada kaitan kot...

@Hakcipta terpelihara
###########################################
Cerita ini hanya rekaan semata-mata.Tiada kaitan dengan hidup mahupun sudah tiada..Semata-mata nak join kontest ni!Korang join la skali.
Clik link ni:
http://www.suarapeople.com/

5 comments:

  1. ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
    Selamat Menyambut Aidil adha
    Selamat menunaikan ibadah korban
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
    ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞


    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    wo kat sini masih 20 sen masuk tandas... ishhhh tandas pun naik harga gak ye

    ReplyDelete
  2. abg suara;maseh ye..saya tak mao mngn pon..nk hadiah ja..hhehehe

    afzainizam;thnks bro
    sham:hahhaha..maseh2

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~