April 21, 2010

::mana satu comel::

entry kali ni aku tak tau nak post apa...cuma aku nak syok sendiri jap..penat meluahkan segala yang aku baca masa kat dewan exam tadi..hi3..baru first paper..tapi allhamdulillah..harap-harap berjaya!!ok sebelum mengulangkaji paper seterusnya arini aku nak tanya korang apakah maksud comel di kaca mata anda?..berikut ada beberapa gamba yang comel tapi tak pasti adakah betul-betul comel..hahha(ntah apa aku mengarut pon tak tau)..



pss::yang doremon tu cam cute kan2...camnala cat doremon bleh tetumpah ..

1 comment:

  1. yg no 4 tuh comel..rsa nk peluk2 xmo lepas je..hahahahah

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~